Velkommen

Gjennom 2010 og 2011 hadde jeg publisert mange oppskrifter både på Bestemors hage og på Jul i bestemors hage (gardsjul). Rett før nyttår i 2012 opprettet jeg denne oppskriftssamlingen for å finne enkelt de oppskriftene jeg bruker til vanlig.

Den typiske julemat finnes fortsatt på www.gardsjul.blogspot.com.

I menyen over har jeg laget et oversikt over alle selskaper vi har hatt her på gården. De er koblet til oppskrifter og annen informasjon. De første årene ble det ikke tatt mye bilder verken av borddekking eller maten. Punktet Gjærbakst inneholder en grundig nybegynnerforklaring til å lage gjærdeig.

Julebord 3.juledag 2006

23 personer til bord

Hvite duker
rosedekorasjoner
sølvkjeder
gullkuler
gyldne servietter
glasslykter med hvite kubbelys
lysestaker i glass med hvite lys






røkt lammelår
ribbe og pølse
sylte
røkt svinekam, Waldorfsalat
ansjos og egg
karrysild
tomat og agurk
graddost, brie, camembert
fletteloff og tebirkes


 

Julesmåkaker og multekrem




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar