Velkommen

Gjennom 2010 og 2011 hadde jeg publisert mange oppskrifter både på Bestemors hage og på Jul i bestemors hage (gardsjul). Rett før nyttår i 2012 opprettet jeg denne oppskriftssamlingen for å finne enkelt de oppskriftene jeg bruker til vanlig.

Den typiske julemat finnes fortsatt på www.gardsjul.blogspot.com.

I menyen over har jeg laget et oversikt over alle selskaper vi har hatt her på gården. De er koblet til oppskrifter og annen informasjon. De første årene ble det ikke tatt mye bilder verken av borddekking eller maten. Punktet Gjærbakst inneholder en grundig nybegynnerforklaring til å lage gjærdeig.

Koldtbord 8.juni 2008

Koldtbord består av forskjellige typer retter, hovedsakelig kalde, men varmretter forekommer også. Koldtbord serveres gjerne til sammenkomster som bryllupkonfirmasjondåp, mottagelse etter begravelse.

Salat som blandes selv:  paprika, slangeagurk, mais, spirer, tomater,
Skalldyr
Røkt ørret og eggerøre
Marinert kalkunbryst
Varme karbonader


Borddekking

Kakebordet:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar