Velkommen

Gjennom 2010 og 2011 hadde jeg publisert mange oppskrifter både på Bestemors hage og på Jul i bestemors hage (gardsjul). Rett før nyttår i 2012 opprettet jeg denne oppskriftssamlingen for å finne enkelt de oppskriftene jeg bruker til vanlig.

Den typiske julemat finnes fortsatt på www.gardsjul.blogspot.com.

I menyen over har jeg laget et oversikt over alle selskaper vi har hatt her på gården. De er koblet til oppskrifter og annen informasjon. De første årene ble det ikke tatt mye bilder verken av borddekking eller maten. Punktet Gjærbakst inneholder en grundig nybegynnerforklaring til å lage gjærdeig.

De siste 10 oppskriftene/innleggene ligger på forsiden. Alle oppskriftene finnes i den alfabetiske listen til høyre. De mest besøkte oppskriftene er i en liste helt nederst.

Julebord 2.juledag 2016

Duker: grønne
Lys: gull
Servietter: gullfarga
Dekorasjon av kongler og uekte granbar.


Skinkestek
Rødløkskompott
kald ribbe og pølse
Sylte
Røkt svinekam
Waldorfsalat
Kaldrøkt laks
Ansjos og egg
Tyttebærsild
Rundstykker og tebirkes
























Dessert: karamellpudding

Julesmåkaker og kaffe
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar