Velkommen

Gjennom 2010 og 2011 hadde jeg publisert mange oppskrifter både på Bestemors hage og på Jul i bestemors hage (gardsjul). Rett før nyttår i 2012 opprettet jeg denne oppskriftssamlingen for å finne enkelt de oppskriftene jeg bruker til vanlig.

Den typiske julemat finnes fortsatt på www.gardsjul.blogspot.com.

I menyen over har jeg laget et oversikt over alle selskaper vi har hatt her på gården. De er koblet til oppskrifter og annen informasjon. De første årene ble det ikke tatt mye bilder verken av borddekking eller maten. Punktet Gjærbakst inneholder en grundig nybegynnerforklaring til å lage gjærdeig.

Tapasbord 20.september 2014

Kjøttboller i tomatsaus
Helstekt indrefilet av okse
Dadler med bacon
Kyllingklubber i mangosaus
Varmrøkt laks
Chilimarinerte scampi
Timianpoteter
Salatbord: grønn salat, tomater, paprika, fetaost, dressing, basilikumsaus
 
 
 

 

Kjøttboller i tomatsaus











Kyllingklubber i mangochutney














Dadler med bacon (bilde og oppskrift kommer)






Helstekt indrefilet av okse
 

Chilimarinerte scampi












 
 


Varmrøkt laks.

Kjøpes i de litt store matbutikkene. Finnes i kjøledisken i to utgaver; med dill eller med pepper. Må ikke forveksles med kaldrøkt laks.

Deles i porsjonsstykker på ca 30 gram.




















Timianpoteter




Frokostbrød

Foccacia


















Salatbord: blanding av isbergsalat, hjertesalat og ruccola
Småtomater
Paprika
Kan gjerne ta med Fetaost, rista nøtter

Basilikumsaus
Oljedressing



 
 
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar